Wadexcursie

Wandeling over vlak en modderig wad, waar u tot over uw enkels inzakt! U krijgt uitleg over de natuur van de Waddenzee en de invloed van de getijdenbeweging. Wat maakt het waddengebied zó bijzonder dat het is uitgeroepen tot Werelderfgoed? Ervaar de weidsheid van het wad. Voel en ruik het slik. Ontdek het rijke bodemleven. Beleef de Waddenzee en krijg het unieke gevoel van het lopen over de bodem van de zee!


Voorwaarden

Geen honden, geen buggy's, geen kinderen in draag/rugzak. Leeftijd vanaf 7 jaar, goed ter been zijnde. In het voor- en najaar zijn goedpassende, strak(!)zittende, laarzen noodzakelijk! In de zomer zijn goedpassende laarzen of oude gymschoenen met sokken, of surfschoentjes noodzakelijk! NB kinderlaarzen alleen mogelijk als ze tot de knie reiken! Op het wad is het vaak kouder dan op het land, daarom is het raadzaam een extra jas of trui mee te nemen.

Extra info over beginpunt: Door De Cocksdorp via de Kikkertstraat naar de dijk rijden, bij de dijk rechtsaf, na ca 200 meter zijweg naar links, de dijk op. Verzamelen op de dijk bij het dijkmonument in de vorm van een bliksemschicht. 

 NB De gids kan in geval van bv dreigend onweer besluiten om de excursie niet door te laten gaan.


Algemene informatie

Datum woensdag 1 maart 2017
Aanvang 15:30 uur
Duur
1,5 tot 2 uur
Prijs Volwassene - € 9,50
Kind tot 12 jaar - € 6,50
Plaatsen vrij Vol
Locatie
Wad bij het Dijkmonument bij De Cocksdorp
Navigatie
gps: 53.154585, 4.881062
Terug

Uw browser staat geen cookies toe.

Dit is vereist voor het correct afhandelen van uw boeking.

×

Doen van uw boeking.

Uw browser instellingen vereisen ons om de verdere bestelling af te ronden in een nieuw venster. U dient hiervoor te klikken op onderstaande link.

Doorgaan met boeken

×