Sterrenwacht kijkavond

Deze kijkavond wordt georganiseerd door Volkssterrenwacht 'De Jager' in het Observatorium, gelegen bij Ecomare. Ter plekke mag door de telescoop gekeken worden en is er uitleg over de sterrenhemel van dat moment, sterrenhopen, nevels en wellicht de planeet Uranus.

Let op: sterren kijken kan alléén bij helder weer, de kijkavond vindt doorgang bij voldoende geschikte weersomstandigheden.

Voor deelname en informatie over het doorgaan kunt u op de dag van de kijkavond rond 18.00 uur kijken op de website www.oriontexel.nl  ('het laatste nieuws') of bellen naar 06-53340063.

Het is niet mogelijk om de Sterrenwacht kijkavond online via de site van Ecomare te boeken/reserveren!  Voor aanmelden/reserveren zie www.oriontexel.nl

Entree á €2,- te voldoen op locatie, donateurs gratis.

Extra info over de locatie:
Rechts van de entree van Ecomare bevindt zich het Observatorium (doorlopen naar het hekje, daarachter de trap op). Toegang gehandicapten is mogelijk, in het gebouw is een lift aanwezig.

Algemene informatie

Datum dinsdag 28 februari 2017
Aanvang 19:30 uur
Duur
1,5 uur
Prijs Er zijn geen tickets voor deze excursie
Plaatsen vrij Vol
Locatie
Observatorium bij Ecomare
Navigatie
gps: 53.078105, 4.744806
Terug

Uw browser staat geen cookies toe.

Dit is vereist voor het correct afhandelen van uw boeking.

×

Doen van uw boeking.

Uw browser instellingen vereisen ons om de verdere bestelling af te ronden in een nieuw venster. U dient hiervoor te klikken op onderstaande link.

Doorgaan met boeken

×